Forside  »  Ingeniørnytt  »  Olje & gass  »  Vinner på leveringsevnen

Vinner på leveringsevnen

AGA1

– Ofte er det snakk om timer når behovet melder seg, forteller salgssjef Offshore Bjarte Krossøy i AGA. Han viser til deres fire luftgassfabrikker som er plassert oppover norskekysten.

AGA har et skikkelig utbygd produksjons- og distribusjonsnett av LIN i Norge.

– Våre kunder får ofte et behov for LIN (Flytende nitrogen) på kort varsel, og med vårt gode distribusjonsnett er de beste som kan løse denne utfordringen i løpet av noen timer, hevder han.

 

I forbindelse med årets Offshore Technology Days (OTD), vil AGA fortsatt satse tungt inn mot offshoresegmentet til tross for de utfordringene som preger bransjen. Når tid er penger, vil leveringsdyktighet være avgjørende for kundene.

– Det faktum at vi har luftgassfabrikker på Kårstø, Tjeldbergodden, Leirdal og Mo i Rana, i tillegg til våre sju LIN lagertanker plassert på baser langs kysten – gjør oss til den offshoreaktøren som suverent dekker det norske markedet best, påpeker Krossøy.

 

 

Kortreist gass

 

 

Miljø og penger henger i hop i dette tilfellet, og når man har et godt utbygd distribusjonsnett sammen med produksjonsanleggene, har man et klart fortrinn.

 – Du kan si vi selger kortreist gass, ler Bjarte Krossøy.

Til tross for krisestemning i offshorebransjen, har Krossøy tro på at det er muligheter i markedet.

 – Så lenge det er plattformer ute i Nordsjøen som trenger vedlikehold, vil det være behov for våre tjenester. Et nyttig lyspunkt for oss er at våre kunder nå har i økende grad benyttet seg av Accura gasstjenester. Denne tjenesten gir kunden fullstendig oversikt over alle flasker og racks samt full oversikt over leieperiode. Dette gir kunden gode muligheter til å redusere kostnader. Kom gjerne innom vår stand, så skal vi fortelle mer om mulighetene, avslutter Bjarte Krossøy.

 

For mer informasjon, kontakt:

Bjarte Krossøy, sales manager Offshore, AGA

Tlf: 97004350

Email: bjarte.krossoy@no.aga.com