Forside  »  Ingeniørnytt  »  Olje & gass  »  IKM Subsea feirer kontraktutvidelse...

IKM Subsea feirer kontraktutvidelse med "K" Line Offshore

IKM

IKM Subsea kan i disse dager feire at ROV service-kontrakten med KL Sandefjord og KL Saltfjord nå er blitt forlenget med fem år og vil vare frem til midten av 2020.

I tillegg er det en to års opsjon utover de første 5 årene. Forlengelsen av kontrakten har en verdi i størrelsesorden 140 millioner kroner.
– I disse utfordrende tider er det en stor glede å vinne en slik langsiktig kontrakt. Vi har hatt et utmerket samarbeid med "K" Line Offshore i løpet av de siste 4 årene og kvaliteten på tjenestene vi har levert belønnes nå med at de utvider kontrakten med 5 nye år, sier Ben Pollard, administrerende direktør i IKM Subsea.
IKM Subsea har siden 2011 hatt to Merlin WR200 Workclass ROV ombord på "K" Line Offshore skipene. I tillegg til  ROV’ene er det også med personell og det blir levert andre relaterte tjenester.

 

– KL Sandefjord og KL Saltfjord er de to mest slagkraftige ankerhåndteringsfartøyene som opererer i Nordsjøen. Gjennom kombinasjonen av høy slepekraft og de gode ROV- tjenestene levert av IKM Subsea opplever vi å ha et konkurransefortrinn hos mange av våre kunder. Vi ser for oss et fortsatt godt og langvarig samarbeid med IKM Subsea" sier Tomoyuki Okawa, administrerende direktør i "K" Line Offshore AS.