Forside  »  Ingeniørnytt  »  Olje & gass  »  Aliaxis viser innovative keramiske...

Aliaxis viser innovative keramiske produkter under ONS i Stavanger

CIMG2060

Med en helt ny standdesign og profilering av sitt nye navn presenterer Aliaxis Utilities & Industry AB sine høyytelse keramiske produkter på ONS-Messen. Du vil treffe dem på stand 5350 i hall 5. Messen avholdes i perioden 29 august – 1 september.

- Det er alltid verdt å investere og delta på ONS. Vi får nye leads og kunder hver gang på messen, sier Cornelia F Sundberg, divisjonssjef for Ceramics Division i Norden. - Vi vet av erfaring at mange av dem vil bli fremtidige kunder. Samtidig har vi muligheten til å møte våre eksisterende kunder som er glade for å komme og besøke oss på messen.

Gjennom mer enn 15 år nå stiller Aliaxis ut sine keramiske produkter og løsninger for offshore og subsea applikasjoner på ONS-Messen.
- ONS er et fantastisk forum for våre produkter. Det er viktig at vi deltar på ONS hver gang og viser våre keramiske produkter og personlig viser oss i dette innovative og internasjonale forumet. Aliaxis er en av de ledende aktørene innen keramiske produkter til olje- og gassmarkedet, samt andre industrier. Det er viktig at vi er stadig involvert og oppdatert i markedet og møter kundenes krav og gjeldende standarder, sier Cornelia F Sundberg.

I den nye lyse standen viser Aliaxis opp sitt brede spekter av keramiske produkter og keramikk-metall-konstruksjoner. Alt fra grunnleggende keramiske produkter til avanserte tilpassede mekaniske komponenter og elektrokeramiske produkter som høytrykks- og høyspenningspenetratorer og sensorkomponenter for ekstreme bruksområder.

 

For mer informasjon kontakt:

Aliaxis Utilities & Industry AB

Stormbyvägen 6 – 163 55 Spånga – Sweden

Tel +46 8 446 69 10  – Fax +46 8 446 69 11