Forside  »  Ingeniørnytt  »  Olje & gass

Olje & gass


TESS kjøper Fluid Control AS

 TESS har inngått en avtale for kjøp av konkursboet i oljeserviceselskapet Fluid Control AS. De forteller i sin pressemelding at firmaene supplerer hverandre godt og i tillegg har Fluid Control en betydelig utleieavdeling.

Les mer

Ny olje kommer forbrukerne til gode

Shell Helix Ultra har nå kommet i nye versjoner basert på Shells unike Pure Plus-teknologi. Det sørger for en bedre drivstofføkonomi, mindre oljeforbruk for motoren og forbedre egenskaper ved kalde temperaturer.

Les mer

Vinner på leveringsevnen

– Ofte er det snakk om timer når behovet melder seg, forteller salgssjef Offshore Bjarte Krossøy i AGA. Han viser til deres fire luftgassfabrikker som er plassert oppover norskekysten.

Les mer

Oljebransjens attraktivitet faller kraftig

Universum har kartlagt Norges mest attraktive arbeidsgivere. Virksomheter i oljebransjen faller kraftig, noe som fører til at andre bransjer og utvalgte statlige virksomheter klatrer tilsvarende.

Les mer

Nordområdekonferansen 2015

Leverandørindustriens Nordområdekonferanse 2015 arrangeres (17) 18-19 november i Narvik. Konferansen er slått sammen med Narviks egen Novemberkonferanse og vil arrangeres annethvert år i Narvik og Harstad.

Les mer

KURS I FREKVENSOMFORMERE

Danfoss Skolen gir utvidet kunnskap om frekvensomformere. Det blir lagt vekt på installasjon, programmering og igangkjøring. Praktiske øvelser på Danfoss Frekvensomformere er vektlagt.

Les mer