Forside  »  Ingeniørnytt  »  Nyheter  »  Wilo ekspanderer og ansetter flere...

Wilo ekspanderer og ansetter flere rundt om i Norden

Selskapet Wilo – en av verdens ledende produsent av pumper og pumpesystemer for bygg, vanntransport, avløpshåndtering og industri – fortsetter å vokse og utvider med flere nye stillinger rundt om i de nordiske landene.

Wilo startet den nordiske organisasjonen Wilo Nordic i 2014 for fremtidige felles investeringer og fortsatt vekst i Norden. Wilo Nordic har siden da etablert en fremgangsrik salgsorganisasjon og forsterket sin posisjon i markedene. For å ytterligere øke veksten har selskapet ansatt flere nye i organisasjonen.

I Norge er det ansatt en ny servicetekniker i august, Espen Størkersen. Espen kommer fra Oras som Service rørlegger og har god erfaring innenfor varmeanlegg. Kundesupportavdelingen i Norge er øket med en ny stilling. Leif Kristian Bachmann er selskapets nye medarbeider. Bachman kommer fra Novema Kulde AS, og har bred erfaring innenfor kulde og kjøleanlegg. 

Det er også ansatt en ny selger i Sverige siden august, ny selger i Finland siden mai, samt ny selger i Danmark i løpet av september. Dessuten pågår det nå rekruttering av selgere i Malmø, Stockholm, Oslo samt Bergen.