Forside  »  Ingeniørnytt  »  IT  »  Vender tilbake til Firstpoint

Vender tilbake til Firstpoint

Flister web

Etter tre år hos Citrix valgte Citrix-eksperten Bjørn-Kåre Flister å vende tilbake til Citrix-spesialisten Firstpoint.

Firstpoint var førstevalget når Bjørn-Kåre Flister vender tilbake til konsulentbransjen. Han har over 20 års erfaring med å innføre smartere drifts- og administrasjonsløsninger i landets mest kompliserte infrastrukturer. Han har jobbet i anerkjente kompetansemiljø som Firstpoint, Wedel IT, Atea, Tre65 System Partner og WM-data (nå CGI), og er tungt sertifisert på de viktigste programvareløsningene til Citrix.

Han sier at det var et enkelt valg å gå tilbake til Firstpoints Oslo-avdeling.

– I Firstpoint Oslo jobber venner og kolleger som jeg trives godt å jobbe med, og selskapet har som vane å tiltrekke seg de mest konstruktivt krevende arbeidsoppgavene. Kundene kjenner Firstpoint som landets kanskje tyngste og mest kompetansemiljø på Citrix, og det er her jeg får brynt meg på de største tekniske utfordringene, sier Flister.

Firstpoint er blant landets fremste Citrix-partnere, og har status som platinumforhandler og er spesialisertsertifisert innen kategoriene virtualisering, nettverksteknologi og mobilitet. Disse løsningene i samspann med Microsoft danner ryggraden i de fleste større it-infrastrukturer i Norge. Firstpoint har investert rikelig for å ha riktig kompetanse for å hjelpe kundene innføre de smidigste og mest rasjonelle driftsformene med nevnte løsninger.

– Det er vanskelig å tenke seg et bedre tegn på godt arbeidsmiljø enn at tidligere kolleger vender tilbake. Bjørn-Kåre er godt kjent som en stor faglig ressurs, og han er en fin fyr som tilfører mye bra til det kollegiale samholdet. Dette er gode nyheter for våre kunder som forventer at vi alltid har den fremste kompetansen, sier leder for Firstpoint Oslo, Bjørn Uddal.