Forside  »  Ingeniørnytt  »  IT  »  Stor etterspørsel etter Samsung...

Stor etterspørsel etter Samsung Galaxy Note7

Note 7

I drøyt en uke har det vært mulig å forhåndsbestille Galaxy Note7 i Europa, og nå melder Samsung at forhåndsbestillingene slår alle tidligere rekorder.

Allerede før forhåndsbestillingene startet 16. august, hadde interessen i Samsungs digitale kanaler allerede langt på vei oversteget tall fra tilsvarende periode for Galaxy S7 og S7 edge. Dette gjorde at Samsung så seg tvunget til å sette tak på antall forhåndsbestillinger. Denne grensen ble satt for å sikre at den store etterspørselen ville bli møtt når telefonen kommer i salg på det brede markedet i starten av september.

I kjølvannet av forhåndsbestillingene, og på grunn av Samsungs ønske om å møte etterspørselen, vil Samsung dele opp den europeiske salgsstarten over tre dager – 2., 9. og 12. september. I Norge starter salget av Note7 9. september.

– Responsen blant forbrukerne bekrefter virkelig at Note7 er en veldesignet telefon med mange gode kvaliteter. Den tilhørende pennen S Pen har alltid vært kjernen i Note-serien, men har nå blitt utviklet ytterligere, med flere praktiske funksjoner og forbedret design. Note7 tilbyr i tillegg helt nye funksjoner, slik som iris-skanning, som lar brukeren enkelt låse opp telefonen kun ved hjelp av øynene. Ved å spre den europeiske salgsstarten over tre datoer, kan vi møte den utrolige pågangen vi nå opplever, sier Lars Jansson, visepresident i Samsung Electronics Nordic.

For mer informasjon besøk www.samsung.no eller den offisielle bloggen news.samsung.com.
Bilde:

Forhåndsbestillingene av Galaxy Note7 overgår alle forventninger. Salgsstart i Norge er 9. september.