Forside  »  Ingeniørnytt  »  IT  »  Sony lanserer ny SNC –app

Sony lanserer ny SNC –app

Sony

Med Sonys nye SNC-app får installatører nå et verktøy for å se livebilder fra kameraet direkte på sin smarttelefon eller nettbrett via Wi-Fi.

Den nye applikasjonen gjør det også mulig å justere vinkler og basisfunksjoner, noe som sikrer en enklere, raskere og tryggere installasjon. Nylig lanserte Sony en SNC –app (SNC mobile app toolkit), et verktøy som forenkler både installeringen og bruken av sikkerhetskameraer. Det nye verktøyet sender livebilder direkte til smarttelefoner og nettbrett via en trådløs Wi-Fi-dongel, og gir dermed installatører muligheten til å justere kameraets synsområde og fokus enklere enn tidligere. Det nye verktøyet gjør det mulig å spare både tid og integrasjonskostnader relatert til installeringsprosesser, siden enkle justeringer nå kan gjøres helt uten monitorer, stiger eller følgekabler.

 

Liveopptak på mobil
Installering og oppsett av sikkerhetskameraer kan være en tidskrevende og ineffektiv prosess. I noen tilfeller krever selv de minste justeringene at en installatør ringer fra toppen av en stige til en annen operatør i et kontrollrom som ser på bildene på en PC-skjerm. Til og med kameraer som er utstyrt med en analog videoutgang krever at en installatør holder en bærbar videoskjerm for å justere zoom- og fokusinnstillingene.
Den nye SNC -appen fra Sony forenkler oppsettet av Sonys nettverkskameraer for installatører og sikkerhetspersonell. Når kameraet er koblet til et sikkert trådløst nettverk kan installatører se liveopptak fra kameraet direkte på mobilen eller nettbrettet sitt. De kan også sjekke kamerainnstillingene, og justere både zoom og fokus uten å måtte bruke PC eller ha fysisk tilgang til hver enhet.

 

Sikker kobling
Det nye mobile verktøyet forenkler også justeringen av innstillingene på Sonys SNC-VM722R-4K kamera. Når du plugger inn den valgfrie IFU-WLM3 USB Wireless LAN-modulen i kameraet og lar mobiltelefonen din berøre kameraet, oppretter NFC en sikker kobling mellom de to enhetene. SNC-appen bruker en direkte Wi-Fi-kobling mellom smarttelefonen og kameraet, og installatørene kan dermed se livebilder direkte på sin egen mobile skjerm. Videre muliggjør SNC-verktøyet kontroll over funksjoner som fokusering, zoom, radius og bildestabilisering.
Den nye SNC-appen (Sony mobile app toolkit) er gratis og tilgjengelig på Google Play for Android og App Store for iOS.