Forside  »  Ingeniørnytt  »  IT  »  Raspberry Pi 3-startpakke nå på...

Raspberry Pi 3-startpakke nå på lager hos RS Components

RS545-Raspberry Pi 3 Starter Kit

Startpakken inkluderer et utvalg av offisielle Pi-produkter samt det nyeste kraftige Raspberry Pi 3-kortet – den ideelle pakken for nye utviklere og oppfinnere.

RS Components har begynt utsendelsen av den offisielle Raspberry Pi 3-startpakken fra Raspberry Pi Foundation. Denne nye produktpakken gir nye utviklere og oppfinnere en god introduksjon til utforsking, programmering og eksperimentering med Raspberry Pi-prosjekter etter bare noen få minutter i klasserommet, på laben eller hjemme. Den offisielle Raspberry Pi 3-startpakken har alt brukerne trenger for å komme i gang raskt og enkelt. Du trenger bare koble til noen få ledninger, koble til en TV eller skjerm og skru den på.

 

Pakken inneholder den nyeste Raspberry Pi-enkeltkortdatamaskinen i kredittkortstørrelse: Raspberry Pi 3 Model B, som gir vesentlig bedre ytelse, takket være den kraftige 64-bit ARM Cortex-A53-prosessoren med fire kjerner. Du får også trådløs tilkoblingsfunksjonalitet direkte på kortet, noe som gir integrert Bluetooth og trådløs LAN-tilkobling som standard for utviklingsprosjekter for Tingenes internett (IoT, Internet of Things), slik at relaterte prosjekter kan produseres mye raskere og enklere.

 

Det inkluderte micro-SD-kortet har NOOBS-programvaren (New Out Of Box Software) forhåndsinstallert, et operativsystem som gir deg et nytt, men gjenkjennelig, skrivebord med programikoner og en meny som inneholder all tilgjengelig programvare for kortet. Ved oppstart vil du ved å koble kortet til Internett via en Ethernet-kabel til en bredbåndsruter få åpnet et skjermbilde der du kan velge blant tilgjengelige operativsystemer, inkludert Pidora, OpenElec, RaspBMC, RISC OS, Arch og Linux. Raspbian OS vil installeres for oppsett med Ethernet-tilkobling.

 

Raspberry Pi 3-startpakken inkluderer også andre offisielle Pi-produkter, inkludert et rødt og hvitt Pi-kabinett, hvit USB-mus samt tastatur og en hvit USB-strømforsyning med utskiftbare plugger for bruk i Storbritannia, Europa, USA og Australia. Den inneholder også en 1 m hvit HDMI2.0-kabel og boken Adventures in Raspberry Pi, som inneholder ni morsomme prosjekter ment å inspirere brukerne til utvikle egne oppfinnelser og innovasjoner.

 

Du finner mer informasjon om Raspberry Pi-produkter som er tilgjengelige fra RS, på http://no.rs-online.com/web/generalDisplay.html?id=raspberrypi