Forside  »  Ingeniørnytt  »  IT  »  Honor 8 klar før det norske markedet

Honor 8 klar før det norske markedet

Honor 8_1

Huawei’s nyeste flaggskip er nå offisielt lansert i Norden. Kombinasjonen av lekkert design, “state-of-the-art” teknologi og overlegne kameraspesifikasjoner gjør at Honor 8 er skreddersydd for den digitale generasjonen. Telefonen har fått en veiledende utsalgspris fra 4.490 kroner.

Hver eneste generasjon har sine egne idoler, synspunkt og regler. Honor 8 er spesielt utviklet for å møte den nye ambisiøse og fartsfylte livsstilen til dagens ungdom. Mobilen kombinerer banebrytende design med høy hastighet, overlegne kameraspesifikasjoner og smarte funksjoner.

 

-          Vi oppfordrer folk til å være modige – og å være autentisk, skape, dele og engasjere seg til å ta affære. Dette er styrken til den digitale generasjonen og viser den beste delen av hva internett og innovativ teknologi kan levere. Vi er sikre på at Honor 8 vil skille seg ut fra konkurrentene, sier Lise Prydz Aarstrand, markedssjef i Huawei Norge.

 

Førsteklasses materialer og design

Nye Honor 8 har en 5,2 tommers skjerm med 2,5D-design, det vil si avrundede kanter, slik at glasset glir sømløst inn i den diamantkuttede metallrammen og beskytter mot røff behandling og vanndråper. Bakdekselet består av hele 15 lag med vevet glassfiber. Innenfor lagene kombineres litografi og 3D-belegg for å skape innvendige prismer, og selv om disse er usynlig for det menneskelige øyet genererer de en imponerende visuell opplevelse.

To kameraer med 12 megapiksler

I fotsporene til andre modeller fra Huawei har Honor 8 fått «dual kamera» med RGB og monochrome-sensor på baksiden. Sett bort i fra det optiske filteret, fanger monochrome-sensoren tre ganger mer lys enn normalt, noe som forbedrer det dynamiske området av bildet og reduserer støy - selv i mørket. Sensorene legger til rette for at fotografer enkelt kan bruke en rekke ulike filtre. Alt fra å sette fokuset på bildet etter at selve bildet er tatt, til å endre utseende for å få ekte Bokeh-effekt.

 

I en verden hvor vi stadig retter kameraet mot oss selv har mobilen fått et 8 megapiksel kamera i front med «Perfect Selfie»-modus. Honor 8 støtter også en rekke andre kamerafunksjoner, redigeringsverktøy og filtre. Med alt fra Light Painting og skjønnhetsmodus til panoramabilder, slow-motion, måltidsmodus, HDR, nattmodus og vannmerker, kan du enkelt lage innhold som skiller seg ut.

 

Smarte funksjoner og superrask lading

Med ”Smart Key”-funksjonen legger Honor 8 til rette for raskere håndtering av mobilens applikasjoner. Ved hjelp av en enkel fingerberøring kan du åpne populære applikasjoner som WhatsApp, Facebook eller Pokemon GO. I tillegg er fingeravtrykkleseren på telefonen selvlærende og reagerer på mindre enn 0,4 sekunder. Alt du trenger for å beholde dine daglige rutiner ligger dermed i fingertuppene.

 

Telefonen kommer også med superrask lading. I løpet av 30 minutter vil telefonen lades opp fra 0 prosent til 47 prosent. I tillegg får du to timer taletid eller seks timer musikkavspillingstid ved å kun lade telefonen i 10 minutter.

Nøkkelspesifikasjoner:

  • HiSilicon Kirin 950 octa-core prosessor
  • Fire 2.3 GHz og 4 1.8 GHz cores
  • 4GB RAM and 64GB/32GB lagringskapasitet som kan økes til 128 GB.
  • 3,000 mAh(Typ.), 2900(Rat.) batteri.
  • 5.2 tommer Full-HD LTPS skjerm.
  • 12MP “dual kamera” med separat RGB og monochrome sensor.
  • 8MP kamera i front.