Forside  »  Ingeniørnytt  »  IT  »  Graphisoft`s BIMx viser full BIM med...

Graphisoft`s BIMx viser full BIM med tegninger på byggeplassen

graphisoft

Den ledende utvikleren av BIM-verktøy for arkitekter, Graphisoft, har lansert en vesentlig utvidelse av funksjonaliteten i presentasjons- og kommunikasjons app`en BIMx. 

Gratis-versjonen BIMx håndterer nå komplett prosjektinformasjon inkl. 2D-tegninger koblet mot 3D samt ikke-geometriske data. Dermed trenger du heller ingen PDF view`er for å åpne prosjektdokumentasjon ute på byggeplassen.

Betalings-versjonen BIMx Pro har i tillegg måltaking både fra 2D og 3D-modell (iOS). Dermed kan man i modellen måle lengder, areal og vinkler. I tillegg får man god intuitiv hjelp av funksjonen forstørrelsesglass og den smarte punkt/kant snappingen og «guidlines» i 3D.

For Android brukere finnes nye funksjoner som tidligere kun var tilgjengelig for iOS. Blant disse er bildevedlegg når man jobber i BIMcloud Teamwork, Google Cloud print støtte, hyperlink-gjenkjenning på tidsplaner og direkte tilgang til hvilken som helst sky-lagring.

BIMx er tilgjengelig i App Store og Google Play. Finn ut mer her BIMx product site eller se noen informative videosnutter.

Du kan også melde deg på et gratis live webinar torsdag 20. sept.

GRAPHISOFT Norge representerer en rekke ledende tegne- og visualiseringsverktøy for byggebransjen og har vært i markedet i over 20 år. Mer enn 50% av norske arkitekter bruker i dag ArchiCAD som sitt BIM-program.

Mer informasjon: www.graphisoft.no / 21 55 58 00 / www.graphisoft.no