Forside  »  Ingeniørnytt  »  IT

IT


Norkart samler Norge i publikumsvennlige 3D kart

Nå lanseres innovative og brukervennlige 3D-løsninger for hele Norge etter inngåelsen av en eksklusiv samarbeidsavtale med Agency9. Hovedfokus for løsningene vil blant annet være bedre dialog med innbyggerne i plan- og byggesaker.

Les mer

Messe Düsseldorf kan tenke seg en partner i Norge

– Der Internett og handel er i dag, må vi som såkalte messearrangører se på vår rolle med nye øyne.  Den tyske messegiganten Messe Düsseldorfs adm. dir. Werner M. Dornscheidt har vært i Norge for å presentere «nye» Messe Düsseldorf. En messe som i følge Dornscheidt kan tenke seg et samarbeid med norske messearrangører.

Les mer

Nye plug and play systemløsninger

Med lanseringen av Plug & Play systemløsningen ønsker LINAK ikke bare å forenkle

montering og tilkobling, men også og fokuserer på fremtidige brukerløsninger med en bred valgfrihet for styring.

Les mer

Tar nettbrettene ut i eksplosjonsfarlige områder

Hazardous Area Workflow and Communication - Hawcom AS – ble etablert i mars 2015 av Jan Atle Øyen og Jarle Hildrum. De har bakgrunn innenfor petroleum sektoren, teknisk rettet mot informasjons teknologi (IKT) og industriell elektronikk, samt industriell økonomi.

Les mer

Ny ID-løsning forbedrer sikkerheten

Trackunit DualID kombinerer flåtestyring og brukeridentifikasjon i anleggsmaskiner, lifter og gaffeltrucker. Med en ny og kompakt ID-leser er sikkerhet og fleksibilitet i fokus.

Les mer

Lync over Wi-Fi

Endpoint Security og Aruba Networks inviterer til halvdagsseminar om hvordan din bedrift kan dra nytte av ny teknologi for trådløse nettverk. Seminaret holdes hos Endpoint Security på Høvik torsdag 20. mars.

Les mer

Ta miljøsjekken med mobilen

Miljøstatus i Norge har i samarbeid med Geodata as utviklet en ny mobilløsning som gir miljøinformasjon for området brukeren til enhver tid befinner seg i. 

Les mer

Intels nye kommunikasjonsplattform

Intel lanserer ny prosessor- og programvareplattform for datakommunikasjon. Plattformen muliggjør datahastigheter som tidligere ofte krevde nettverksprosessorer.

Les mer

Supermobil skanner for reisen

Canon har lansert en ny, kompakt og lett skanner for effektiv skanning og informasjonsbehandling når du er på farten. imageFORMULA P-208 får strøm via USB, og den lekre designen og intuitive betjeningen gjør også skanneren til et utmerket valg for hjemmeskanning, for eksempel til skanning av bilder og regninger.

Les mer

Venter økt bruk av smarttelefoner og nettbrett

Smarttelefoner og nettbrett har utvilsomt gjort mobilitet til en naturlig del av arbeidshverdagen. En undersøkelse fra Avanade viser at 32 prosent av norske arbeidstagere bruker privat teknologi for å løse arbeidsoppgaver. Med lanseringen av Windows 8 forventes dette å øke ytterligere.

Les mer