Forside  »  Ingeniørnytt  »  IT

IT


Lillehammer Sikkerhet AS Norge, velger ”push-to talk” fra GroupTalk AB som sitt nye sambandssystem

En skalerbar kommunikasjonsløsning spesielt tilpasset sikkerhetsbransjen; uten begrensninger på dekningsområde, antall kanaler eller brukere skal sikre internkommunikasjon og personlarmer for de ansatte hos norske Lillehammer Sikkerhet AS. Dette oppsummerer samarbeidet mellom Lillehammer Sikkerhet AS og Svenske GroupTalk AB, leverandør av kommunikasjonsløsninger for proffmarkedet.

Les mer

Norsk selskap krypterer USA

Norske Hiddn Security har fått et etterlengtet gjennombrudd hos amerikanske myndigheter. De kan som en av svært få utenlandske leverandører tilby krypteringsprodukter på det høyeste kommersielle nivået for en ikke-amerikansk leverandør. Det gir store salgsmuligheter i verdens viktigste IT-marked.

Les mer

3D-skriver som kan "skrive ut virkeligheten"

Stratasys introduserer en ny Polyjet 3D-printer som vil forandre vårt syn på 3D-utskrifter. Stratasys J750 kombinerer materialer og skaper realistiske utskrifter med virkelighetsnære farger og perfekt overflate.

Les mer

Intel gjør overgangen til skyen raskere og enklere

Intel har annonsert en rekke nye teknologier, investeringer og industrisamarbeid som har som mål å gjøre det enklere å implementere smidige og skalerbare nettskyer slik at virksomheter kan levere tjenester raskere, og øke omsetningen.

Les mer

Sertifiserer seg for å få drømmejobben

Pål Meløysund har på eget initiativ gjennomført e-læringskurs på Autodesk for å styrke CV-en. Industribedrifter fra Midt-Norge og nordover bør være oppmerksom på dette driftige talentet som er ferdig med studiene til sommeren.

Les mer

Ny hjemmesider, nye tider....

Før jul lanserte SEW-EURODRIVE sine nye websider. På samme tidspunkt vil deres kundeportal DriveGate gå over til Online Support. Her finner du flere og bedre tidsbesparende funksjoner.

Les mer

Nytt datasenter til Sparebank 1

Coromatic designet og bygget et nytt datasenter til SpareBank1 hvor kravene om høy effekt, lav PUE kombinert med liten plass og mange rack ble innfridd.

Les mer

Sony lanserer ny SNC –app

Med Sonys nye SNC-app får installatører nå et verktøy for å se livebilder fra kameraet direkte på sin smarttelefon eller nettbrett via Wi-Fi.

Les mer

Eaton sikrer Jostedal datasenter

Et seriøst datasenter er avhengig av stabil energiforsyning for å sikre kundenes kritiske data. En driftssikker UPS er helt avgjørende for å oppnå dette.

Les mer