Forside  »  Ingeniørnytt  »  IT

IT


Telemedisinsk avtale i boks

Viju har som eneste norske aktør innledet et partnerskap med en av verdens fremste produsenter innenfor telemedisinsk utstyr. Dette betyr at virksomheter og helseinstitusjoner nå kan sikre seg det beste av medisinsk godkjent utstyr i sine telemedisinske løsninger,

Les mer

Lanserer nytt sikkerhetsselskap

Teknologigiganten NTT har lansert et nytt globalt sikkerhetsselskap. Rådgiverne i NTT Security skal håndtere hele sikkerhetslivssyklusen slik at kundene kan møte stadig større sikkerhetsutfordringer i en digitalisert og nettbasert økonomi.

Les mer

Mer fokus på sikker utskrift

De fleste bedrifter er flinke til å forsikre seg om at sikkerhetsprogramvare er installert og aktiv på PC, servere og mobile enheter, men skrivere blir ofte glemt. Som andre enheter kan skrivere også hackes. Likevel svarer kun 18 % av IT-ansatte at de anser skrivere for å være en middels til høy risikofaktor for sikkerhetstrusler. Dette fremgår i en fersk undersøkelse utført av Spiceworks1).

Les mer

Whiteboard-skjerm nå tilgjengelig

Panasonics interaktive whiteboard-skjerm, BF1-serien, er nå tilgjengelig. Skjermene er utviklet for samarbeid og presentasjon innen utdanning og for virksomheter.

Les mer

SmartDok passerte i forrige uke 30.000 brukere i Norge

Det startet i 2005, lenge før mobiltelefonen ble menneskets forlengede arm og lenge før begrep som apper og smarttelefon ble allemannseie. Selskapet ble stiftet som Ascella AS i august 2005 og hadde som visjon om å utvikle smarte løsninger som forenklet folks hverdag. Etter to års intens jobbing med pilotprosjektet SmartDok, systemet for entreprenøren, kom den første betalende kunden i 2007.

Les mer

Ny salgssjef til Firstpoint Oslo

Simen Adelsøn har 30 års erfaring med å tilby alt fra opplevelser og transportmidler til avanserte tekniske løsninger. I Firstpoint skal han bygge bro mellom kundens behov og mulighetene teknologi gir.

Les mer

Lanseringer som gir enklere samsvar med nye personvernlover

Programvareselskapet RES sine nye løsninger skjerper sikkerheten, hever brukervennligheten og gir enklere administrasjon på tvers av virtualiserte, fysiske og hybride brukermiljø. Summen gir et automatisert rammeverk for å tilpasse seg EUs nye personvernlovgivning, som trer i 2018.

Les mer

Ta bilder som en proff

Huaweis nye telefon P9 er utviklet i samarbeid med Leica. Noen av funksjonene P9 kan skilte med er proffe bilderedigeringsmuligheter og lagring på SD-minnekort. Sistnevnte gir betydelig mer plass til å lagre bilder, video, dokumenter og annet.

Les mer

Victoria and Albert Museum velger nettverkskameraer fra Canon til å beskytte besøkende og uerstattelige samlinger

Oslo, 15. juni 2016 – Canon Europa, verdensledende leverandør av bildeløsninger, kunngjør i dag at Victoria og Albert Museum (V&A) har valgt nettverkskameraer fra Canon som en del av sin nye løsning for visuell overvåking. Museet huser noen av de mest verdifulle samlingene innen kunst og design og trengte en sikkerhetsløsning som ivaretar sikkerheten til både besøkende og utstillingene på en effektiv måte. Museet har allerede 66 Canon-kameraer i drift, inkludert 14 VB-H630D og 52 VB-H730F, og har planer om å utvide antallet eksponentielt i løpet av de nærmeste årene etter hvert som prosjektet går fremover.

Les mer