Forside  »  Ingeniørnytt  »  Industri  »  IMI Precision Engineering lanserer...

IMI Precision Engineering lanserer 51D elektronisk pressostat

IMI

IMI Precision Engineering, en av verdens ledende innen fluid og motion control teknologi, introduserer nå 51D elektronisk pressostat - designet for stor nøyaktighet for pneumatiske applikasjoner.

51D er en kompakt etterfølger til pressostat 50D, og er velegnet til alle standard pneumatiske applikasjoner og arbeider presist med en nøyaktighet på +/- 2%. 51D har en reaksjonstid på +/- 2.5ms og kan benyttes i trykkområde -1 til 10 bar og -14.5 til 145 psi, og gir en gjentagelsesnøyaktighet på < +/- 0.2% på hele skalaen for utmerket nøyaktighet og pålitelighet.

51D pressostat er ideell for filtrert, smurt eller usmurt trykkluft så vel som for nøytrale og ikke brennbare gasser. Vekslingsstatus indikeres tydelig med LED lys og brukere kan tilpasse pressostaten til sine individuelle behov ved å velge fra forskjellige trykkenheter: bar; psi; Mpa; KPa; kgf/cm²; mmHg; InHg; eller mmH2O. Systemet er enkelt og intuitivt i bruk, utstyrt med tre knapper hvor man kan definere settpunkt, forsinkelsestider og justere nullpunkt.

Volkan Kücük fra IMI Precision Engineering forklarte: I tillegg til å være velegnet for sikkerhetsovervåkning av en rekke trykkluft- og gassapplikasjoner, gir 51D elektropneumatisk pressostat en rekke fordeler som resistens mot vibrering mellom 10 og 55 Hz og er sjokkresistent opp til 980m/s².  Med tanke på IMI Norgrens lange erfaring innen pneumatisk kontroll og trykkluft, er vi sikre på at 51D vil bli et populært tillegg i vårt produktspekter.

51D veier kun 83g, er enkel å installere og har to utgangssignaler - 2xPNP eller 2xNPN. I tillegg til standard gjenger, kan den monteres ved hjelp av en festeklemme på en DIN rail. Alternativt er monteringssett for vegg eller skap tilgjengelig som tilbehør.

Ytterligere informasjon fås hos IMI Precision Engineering på telefon 22908080 eller via e-post NOnorgren@imi-precision.com.