Forside  »  Ingeniørnytt  »  Industri

Industri


Lekang Maskin AS blir Mann-filter distributør i Norge

Mann + Hummel Group GMBH er en verdensledende produsent av filter og blant de aller største leverandørene til internasjonal bil
og mekanisk industri. Store deler av produksjonen går ut i markedet som originaldeler for én produsent. Gruppen sysselsetter 15 230 mennesker på 60 lokasjoner globalt. Omsetningen i 2013 var på EUR 2680 mill.

Les mer

Den enkle og robuste boltpistolen DX2

Hilti lanserer nå boltpistolen DX2. Boltpistolen gir en høy produktivitet til lav investeringskostnad. Boltpistolen er kompakt, har mange bruksområder og er veldig enkel å bruke. Dersom det dreier seg om innfesting til betong eller stål vil denne boltpistolen gjør jobben.

Les mer

Ny holdbar hullsag på markedet

Inspirert av sin navnebror, bulldoseren, er Milwaukees Hole Dozer blant de mest holdbare hullsagene på markedet, utviklet for å levere maksimal holdbarhet til de mest krevende oppgaver.

Les mer

Invisterer i helautomatisk laser i Sverige

CNC-Plåt tilbyr skreddersydde helhetsløsninger for alle slags tekniske platekonstruksjoner. Deres industritekniske tjenster fører til økt konkurransekraft for kunden og støtter kjernevirksomheten. I tett dialog med kunden kan de utføre nøyaktige beregninger for å optimere produktenes ytelse både når det gjelder pris og kvalitet.

Les mer

Ny revidert bok

Lifting & Safety International  HMS-bok er nå revidert og oppdatert med alle endringer i lover og forskrifter i 2014, og også i forhold til endringene som trådte i kraft 1. januar 2015.

Les mer

Roxtec ekspanderer ut av egne lokaler

Lageret har blitt for lite, og tre nye ansettelser gjør at bedriften må flytte ut av sine gamle lokaler. Nå venter større plass for ansatte og lagervarer på Eiksmarka.

Les mer

HAPRO − 40 ÅR

1. april 1973 ble Hadelandprodukter AS en selvstendig bedrift med lokaler i Monsruds kjellerlokaler på Harestua og i Andfossen på Jaren.

Les mer

Kraftige sensorer

Den nye 28-serien med fotoceller fra Leuze Electronic er utstyrt med mange tekniske høydepunkter. 

Les mer