Forside  »  Ingeniørnytt  »  Industri

Industri


Kunden i førersetet med Grundfos Extranet

Henvendelser om pris, produkttilgjengelighet, sporing av ordre og informasjon om tidligere fakturaer har i stadig større grad funnet veien om Grundfos Extranet. Jon Øyvind Bendiksen, Operations Manager og ansvarlig for E-handel i Grundfos Norge, forteller om en god økning i antall brukere av systemet det siste året.  

Les mer

En teknologisk nyvinning av en testrigg

- Endelig er den på plass, den største og fremste av sitt slag i Norge – GRUNDFOS Norge sin nye testrigg. Testriggen har en ‘hjerne’ som utfører alle tester og funksjoner og gir oss helt nye muligheter, forteller Geir Magnus Bakken, servicesjef hos Grundfos Norge.

Les mer

Fagseminarer om automatiserte pakkelinjer

Automatisering er nøkkelen til effektive produksjons- og pakkelinjer, og ITO Pall-Pack er i gang med planlegging av høstens formiddagsseminarer der effektive automatiseringsløsninger vises i praksis. Sammen med Kuka Robotics vises de nyeste løsningene i Oslo 6. september og i Trondheim 8. september.

Les mer

Karin Sundsvik ny direktør i NFA

Karin Sundsvik (53) er ansatt som ny direktør i Norsk Forening for Automatisering (NFA). Hun overtar etter Lars Annfinn Ekornsæter, som har gått av med pensjon.

Les mer

0-oppgjør i Frontfaget

Fellesforbundet og Norsk Industri ble på morgenen søndag 3. april enige i frontfagoppgjøret. Som vanlig ble det forhandlet på overtid.

Les mer