Forside  »  Ingeniørnytt  »  Energi  »  Montøren kan få levert varene ut...

Montøren kan få levert varene ut til kunden innen en time

Praktisk talt ingen jobber mer effektivt enn nordmenn. Men selv om produktiviteten i Norge er høy, har den flatet ut de siste årene. Derfor anbefaler Solar Norge at elektrobransjen tar til seg Fastbox-tankegangen og får den inn som en del av bedriftens DNA allerede nå.

Med Solar Fastbox kan installatøren/montøren få levert varene rett på døren ute hos kunden innen en time. Håndverkeren sparer tid og penger i forhold til å ta kjøreturen selv og kan sluttføre jobben uten avbrytelser.
Solar Fastbox er i følge Solar Norge mye mer enn kun et spørsmål om produktivitet og lønnsomhet, den bidrar til å lette arbeidsdagen ved å frigi tid i en ofte travel hverdag. Tiden kan brukes til mersalg hos kunden eller at man er raskere på plass til neste oppdrag. Mange er nok enige om at det er bedre anvendt tid og gir bedriften større lønnsomhet. Det skal også sees i sammenheng med tiden vi er inne i. Mange ting er i endring basert på digitalisering og ny teknologi, det underbygger- og krever nye arbeidsmodeller.
Noen av selskapets kunder som allerede bruker Solar Fastbox har kommet med følgende kommentarer: «Solar Fastbox er genialt - Det virker - Det er enkelt og effektivt».
Behov for adferdsendring
Sourcing- og serviceselskapet Solar appellerer til en adferdsendring i installasjonsbransjen. Det er identifisert et stort produktivitetsgap i bransjen som vi gjerne vil være med å lukke. Solar Fastbox er en suksess. Men det forundrer like fullt selskapet at det ennå ikke har blitt en del av hverdagen i samtlige installasjonsbedrifter. Det handler om god ledelse og motivasjon av medarbeidere som skal endre adferd.
Les mer om Solar Fastbox på: www.solarnorge.no