Forside  »  Ingeniørnytt  »  Bygg  »  Knaufs nye hovedlager øker...

Knaufs nye hovedlager øker leveransehastigheten

Det holder ikke med produkter av høy kvalitet, det er minst like viktig med raske og sikre transporter. Med flyttingen av hovedlageret til Eskilstuna har Knauf Insulation ytterligere styrket logistikkjeden og økt lagerkapasiteten.

- Vi vokser og må sikre lagerkapasiteten. Det nye lageret har dessuten en perfekt plassering: nær motorveien og strategisk til i Mälardalen, sier Ronni Bjørneler, logistikkansvarlig hos Knauf Insulation Norden.

I vår ble Knauf Insulations svenske hovedlager flyttet fra Hägersten utenfor Stockholm til Eskilstuna. Årsaken til dette var at Knauf Insulation måtte øke antallet pallplasser med nesten det dobbelte.

Optimalt
– Det nye lageret gir oss over dobbelt så mange pallplasser og mulighet til å øke med tilsvarende. Dessuten er lageret og plasseringen optimal for oss. Vi kan f.eks. ta i mot ti lastebiler for innlasting og like mange for utlasting, sier Ronni Bjørneler.

Flyttingen til Eskilstuna – som er et raskt voksende logistikksentrum for hele Midt-Sverige – betyr at transportene effektiviseres i alle ledd.

– Raskere og smidigere transporter kommer kundene til gode, og en redusert miljøpåvirkning er positivt for alle.
Les mer: www.knaufinsulation.no/